İrfanlı Ortaokulu

Belgegeçer : ---
WEB https://irfanli.meb.k12.tr
Adres : İrfanlı MahallesiDÜZİÇİ/OSMANİYE
VİZYON : İstiyoruz ki... - Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... - Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin... İstiyoruz ki... -Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenciler birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın... İstiyoruz ki... -Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : İrfanlı Ortaokulu´na gelen örencilerimizin özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, teknolojiyi ve dili iyi kullanabilen, akılcı düşünebilen, Türk külltürünü özümsemiş, demokrat, laik, çağdaş, kendini yetiştirme yetisi kazanmş, bunun için gerekli tüm alt yapıyı; sağlayıp, dinamik ve kaliteli bir eğitim vererek mükemmeliyetçi bir nesil yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Muhammed Ertürkmen(Adana Fen Lisesi) Hürü Beyza Cerit(Adana Fen Lisesi) Samet Avşar(Özel Hacı Hasan Doğru Fen Lisesi) Ayşegül Kaya(TOBB Osmaniye Fen lisesi) Osman Ataman Şen(TOBB Osmaniye Fen lisesi) Ayşe Erken(Eczacı Bahattin Erdinç Fen lisesi) yukardaki yazdığımız bazı arkadaşlarımız bulunmaktadır.bunun dışında fen lisesi, anadolu lisesi, sağlık meslek lisesi, öğretmen lisesi vb okulları kazanan öğrenci sayaılarımız:78 kişidir.

Öğretim Şekli :İkili(Sabah-Öğle)
Saatler : 07:30-13:10*** 13:20-19:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : İlçe Merkezi
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezi
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2023-2023 Eğitim Öğretim yılı sonunda 8. Sınıftan Mezun olan öğrencilerimizden 91 öğrencimiz Nitelikli Okula Öğrenci yerleşti 234 Burslu öğrenci eğitim öğretime devam etmektedir.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :